[HỌC TẬP] BÍ QUYẾT CƠ BẢN ĐỂ "SỐNG SÓT" TẠI ĐẠI HỌC | Halley's Adventure

3
34(Bật CC để xem phụ đề)

Có rất nhiều bạn hỏi mình về cách giữ được một bảng điểm kha khá tại đại học, nhất là đại học ở Hàn, vì việc làm quen với môi trường học hoàn toàn khác với ở Việt Nam là một điều không hề dễ dàng gì. Mình không thể cam đoan tất cả những bí quyết mình đưa ra trong video sẽ có hiệu quả 100% với tất cả các bạn, nhưng mình mong là video sẽ có ích một phần nào đó, nhất là với những bạn đang lo lắng về việc học tập tại Hàn.

Nếu có bất cứ câu hỏi nào thì hãy bình luận ở bên dưới video hoặc gửi tin nhắn cho mình qua Facebook và mình sẽ cố gắng trả lời sớm nhất có thể~

[CONTACT ME]
► Instagram – halleyj96119
► Facebook – Halley’s Adventure
► Email – halleyjung96119@gmail.com

[SUPPORT ME AND MY CHANNEL]
► Patreon.com/halleysadventure

[SOUND CREDITS]
► DuDa – Ian Post
► Addis Ababa – The Mini Vandals
► Chubs – Quincas Moreira
► Groove with the Wu – Jesse Gallagher
► Interchange – Public Memory
► Little Dream – Dj Quads
► The Shepherd – The Mini Vandals
► Stranger Things 80’s Synth – Rick Lancaster

[ILLUST CREDITS]
► Artwork by @visualadon
► Follow at:

[DISCLAIMER]
► All views, thoughts, and opinions expressed in the video belong solely to me and do not represent the views, thoughts, and opinions of whoever or whatever I have been, am, or will be affiliated.
► The Copyright Laws of the United States recognizes a “fair use” of copyrighted content. Section 107 of the U.S. Copyright Act states: “Notwithstanding the provisions of sections 106 and 106A, the fair use of a copyrighted work, including such use by reproduction in copies or phonorecords or by any other means specified by that section, for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching (including multiple copies for classroom use), scholarship, or research, is not an infringement of copyright.”

© 2019 Halley’s Adventure All Rights Reserved

Nguồn: https://nhadattv.net

Xem thêm bài viết khác: https://nhadattv.net/phan-mem/

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here