The DCA Vlog #105: CÁCH LÀM KOL MARKETING HIỆU QUẢ

1
13Marketing qua giới KOL giờ càng ngày càng trở nên phổ biến và quan trong nếu như bất cứ thương hiệu nào muốn được tạo sự phổ biến rộng rãi mà không phải bỏ ra số tiền lớn để lên quảng cáo đại chúng như truyền hình và Google/Web. Tuy nhiên, để quảng cáo qua KOL hiệu quả, những người làm marketing hay những người KOL/Influencer cũng cần lưu ý phương thức quảng cáo sao cho phù hợp với kênh của mình, không thì sớm muộn khán giả KOL cũng sẽ từ chối xem những post quảng cáo trên trang KOL và lướt qua để xem cái khác, và các thương hiệu sẽ chỉ tốn tiền mà không có được kết quả mong muốn.

Editing: Chi Anh
Camera: Chi Anh

Thanks for watching my Vlog! This is where I share with you my daily experiences and journey of an entrepreneur in Vietnam. Be it running my businesses, cooking on TV or at home, everyday is a new adventure that helps me grow and get closer to where I want to be.

Follow me on Facebook:
Follow me on Instagram:
Follow me on LinkedIn:
Read my blog on Medium:

Check out my businesses:
DCA Holding International:
Kitchen Art Vietnam:
Tpot Journal:
Nep Magazine:

Dao Chi Anh is an Entrepreneur, Founder and CEO of Kitchen Art – a 6 year old business that sells homeware, kitchenware and produces food content for publication and online media, former CEO of KAfe Group, Publisher of Nếp Magazine and T•pot Collections, TV cooking show host on Vietnamese National TV (VTV3, VTV7) and Cookbook Author of Our Sweet Kitchen (Page One Publishing) and “Chuyen 2 Can Bep” (Nha Nam Publishing). In 2017, Chi Anh started her own F&B agency called DCA Holding International to continue her journey in Food alongside other Food entrepreneurs and businesses.

Nguồn: https://nhadattv.net

Xem thêm bài viết khác: https://nhadattv.net/truyen-thong/

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here